Аборти були основною причиною смертності у всьому світі в 2019 році

Аборти були основною причиною смертності у всьому світі в 2019 році, згідно з даними, опублікованими на Worldometer.info, веб-сайті, який використовує звіти урядів світу для відстеження демографічної статистики.
LifeNews.com також повідомив про кількість абортів в 2019 році, які показують 42,3 мільйона немовлят, убитих у всьому світі. У минулому році в міреографах було зареєстровано 58,6 мільйона смертей від насильства, хвороб і природних причин. Статистика абортів реєструється окремо від показників смертності.

Для порівняння: 8,2 мільйона від раку; 5 мільйонів – від хвороб, пов’язаних з курінням, і 1,7 мільйона – від ВІЛ / СНІДу. Числа також реєструють смертельні випадки від малярії, алкоголю, медичних помилок, травм в результаті нещасного випадку та інших факторів.

«Кількість абортів просто вражає, але кожен з цих 42 мільйонів абортів є живою людиною, чиє життя було насильно знищене в утробі матері», – писали Стівен Ертелт і Майка Білгер для LifeNews. «У кожної майбутньої дитини вже була своя унікальна ДНК, що відрізняло їх від їх матері».
Джерело: https://orthodoxtimes.com/abortion-leading-cause-of-death-…/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів