З Вінниці доставлено чергову допомогу біженцям Донбаса

18 тонн продуктів харчування і побутової хімії нададуть біженцям Донбасу, які проживають в Свято-Успенській лаврі.

З благословення митрополита Вінницького і Барського Варсонофія в допомогу переселенцям, які отримали притулок у Свято-Успенській Святогірській лаврі, вінницькі волонтери доставили 18 тонн гуманітарної допомоги. В тому числі, чотири тонни яблук, шість тонн овочів, три тонни зерна і різної консервації, дві з половиною тонни крупи, борошна, цукру, солі, соняшникової олії і бакалії, повідомляє сайт Святогірської лаври.

У благодійному заході взяли участь фермерство «Перлина Поділля» з Барського району та фермери з Уланова, громади сіл Лісові Рахни, Оленівка і Великі Крушлинці Вінницької області, громада села Руське поле Закарпатської області, Галайківський Спасо-Преображенський монастир, православні з міста Бар, Мінська, парафіяни та настоятелі вінницьких храмів.

Організаторами 21-го гуманітарного вантажу з Вінниці є Георгій і Людмила Толчеви, які протягом шести років, з листопада 2014 року, збирають допомогу для біженців з Донбасу, які знайшли притулок у Святогірській лаврі.

За їх словами, благодійний збір у вигляді продуктів харчування, побутової хімії, одягу, взуття та іншого для нужденних біженців триває на довгостроковій основі.

Бажаючі взяти участь у зборі гуманітарної допомоги можуть звертатися за номером:

096 579 00 07 – отець Георгій;

або надати посильну фінансову підтримку на картку ПриватБанку:

5168 7426 0128 8768 – Толчев Георгій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів