Свято сім‘ї в Хмільницькому районі.

16 вересня в селі Жданівка, Хмільницького району відбулося свято сім’ї.

З кожної парафії приїхав представники, для того, щоб показати рівень знань Святого Письма та взяти участь у заходах, присвячених сім’ї та підтримці сімейних цінностей.
Вітальним словом благочинного Хмільницького району протриє рея Михаїла Шикируна та керівника відділу сім’ї настоятеля храму Почаївської ікони Божої Матері протоієрея Георгія Гавронського розпочався конкурс на знання Святого Письма, церковної історії та родинних традицій.
Продемонструвавши знання Святого Письма, діти та їх батьки змагались родинами в конкурсах за призові місця. По завершенні конкурсів, команди, які набрали найбільше балів, було нагороджено медалями і грамотами. Також кожна команда отримала приз за участь у конкурсах. Для дітей було організовано солодкий стіл.

Щира подяка благодійникам, підприємству ТОВ”Хмільницьке” агропромхолдингу “Астарта-Київ”, генеральному директору ТОВ”Хмільницьке” – Рижуку Віктору Володимировичу, які долучилися до організації свята, священникам, які підготували команди для участі в конкурсах. Всім учасникам бажаємо успіхів у благих починаннях, допомоги Божої звершувати добрі справи на Христовій ниві, передаючи й оберігаючи, з покоління в покоління, сімейні цінності та домашні традиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів