Недільні школи Вінниці здійснили поїздку соціальними закладами області.

12 січня, з благословення Високопреосвященнійшого Варсонофія, архієпископа Вінницького і Барського, недільні школи міста Вінниці, а саме: молодіжна недільна школа храму Стрітення Господнього під керівництвом прот. Геннадія Пугачова, дитяча недільна школа храму великомученика Димитрія Солунського під керівництвом Аліни Новак та ляльковий театр «Ардаліон» відвідали дитячі будинки та інтернати Вінницької області. Привітання з Різдвяними святами стало доброю традицією, яку намагаються підтримувати щороку.

Брацлавська загальноосвітня школа-інтернат I-III ст. для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Брацлавський психоневрологічний будинок-інтернат, Школа-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку с. Стрижавки, Браїлівський будинок людей похилого віку та Жмеринський центр соціально-психологічної реабілітації дітей – маршрут, за яким відбулася поїздка.

Вихованці недільних шкіл дарували радість вихованцям та мешканцям закладів, за допомогою колядок, різдвяної історії та вистави лялькового театру. Не обійшлося й без солодких подарунків. Ділячись своїми враженнями після таких поїздок, учасники завжди з впевненістю стверджують, що віддаючи – отримують у рази більше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів